Palandöken'de yamaç paraşütü yapan macera tutkunları, 3100 metrede Erzurum'un ünlü cağ kebabını yedi. Adrenalin ve lezzet bir araya geldi.
Haber Giriş Tarihi: 24.02.2025 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2025 10:40
Kaynak:
İHA
ERZURUM (İHA) - 3100 rakımlı Palandöken, uzun pistleri ve kaliteli karıyla kayak severleri ağırlarken, heyecan arayanlar için farklı aktiviteler de sunuyor. Bunlardan biri de gittikçe popülerleşen yamaç paraşütü etkinlikleri oluyor. Adrenalin tutkunları Palandöken zirvesinden süzülerek gökyüzünün keyfini çıkarıyor.
İlk kez yaşayacağı bu deneyimi farklı bir noktaya taşımak isteyen Neşe Durdi, Yusuf Okuyucu ile yamaç paraşütü yaparken Erzurum’un coğrafi işaretli lezzeti cağ kebabını yedi. 10 bin fit yükseklikte gerçekleşen bu maceraya dondurucu soğuklar bile engel olamadı. Durdi, "Palandöken'in eşsiz pistlerinde kayak yaparken yamaç paraşütü yapıldığını fark ettim. Bu beni çok heyecanlandırdı. Hayalini kurduğum yamaç paraşütünü, Erzurum'un en özel yemeği ve tadı olan cağ kebabıyla birleştirmek istedim. Yaklaşık 10 bin fitte özgürce yaşadığımız heyecan ve güzellikler dolu yolculuğa -40 derece hava bile engel olamadı. Ülkemde Palandöken gibi eşsiz doğal güzellikleri olan bir yere sahip olmak beni çok mutlu ediyor. Herkesi bu güzellikleri ve Palandöken'i yaşamaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Gökyüzünde Cağ Kebabı Ziyafeti
Palandöken'de yamaç paraşütü yapan macera tutkunları, 3100 metrede Erzurum'un ünlü cağ kebabını yedi. Adrenalin ve lezzet bir araya geldi.
ERZURUM (İHA) - 3100 rakımlı Palandöken, uzun pistleri ve kaliteli karıyla kayak severleri ağırlarken, heyecan arayanlar için farklı aktiviteler de sunuyor. Bunlardan biri de gittikçe popülerleşen yamaç paraşütü etkinlikleri oluyor. Adrenalin tutkunları Palandöken zirvesinden süzülerek gökyüzünün keyfini çıkarıyor.
İlk kez yaşayacağı bu deneyimi farklı bir noktaya taşımak isteyen Neşe Durdi, Yusuf Okuyucu ile yamaç paraşütü yaparken Erzurum’un coğrafi işaretli lezzeti cağ kebabını yedi. 10 bin fit yükseklikte gerçekleşen bu maceraya dondurucu soğuklar bile engel olamadı. Durdi, "Palandöken'in eşsiz pistlerinde kayak yaparken yamaç paraşütü yapıldığını fark ettim. Bu beni çok heyecanlandırdı. Hayalini kurduğum yamaç paraşütünü, Erzurum'un en özel yemeği ve tadı olan cağ kebabıyla birleştirmek istedim. Yaklaşık 10 bin fitte özgürce yaşadığımız heyecan ve güzellikler dolu yolculuğa -40 derece hava bile engel olamadı. Ülkemde Palandöken gibi eşsiz doğal güzellikleri olan bir yere sahip olmak beni çok mutlu ediyor. Herkesi bu güzellikleri ve Palandöken'i yaşamaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA
En Çok Okunan Haberler