TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dubai ile Real Madrid'in küresel ortaklığı

Dubai Ekonomi ve Turizm Departmanı ile Real Madrid, çığır açan küresel ortaklığını duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 08:25
Kaynak: Wam AE
Dubai ile Real Madrid'in küresel ortaklığı

Dubai Ekonomi ve Turizm Departmanı, Real Madrid Club de Fútbol ile birlikte çığır açan bir iş birliği başlattı. Çok yıllı anlaşma, Dubai ve Real Madrid taraftarlarına bir dizi heyecan verici etkinlik, özel taraftar anları ve benzersiz deneyimler vaat ediyor.

Yeni oluşturulan ittifak, her iki kurum için de yeni büyüme fırsatları yaratmak ve yakın zamanda açıklanan Dubai Ekonomik Gündemi (D33) kapsamında Dubai'nin iddialı planlarını desteklemek için eşit derecede güçlü bir platform görevi görecek.

Dünyanın en büyük Kulübü ile küresel spor eğlencesinde ön sıralarda yer almak, Dubai'nin ilk üç küresel şehir arasındaki konumunu sağlamlaştırmaya yönelik iddialı planlarıyla mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor. Ekim ayında başlayacak olan ortaklık, Real Madrid'in İlk Erkek ve Kadın Futbol Takımlarını kapsıyor ve taraftarlara unutulmaz deneyimler ve hizmetler sunarak Dubai'nin tadını Santiago Bernabéu'ya getiriyor.

Dubai Turizm ve Ticaret Pazarlama Kurumu (DTCCM) İcra Kurulu Başkanı Issam Kazım ve Real Madrid Futbol Klubü Başkanı Florentino Perez, ortaklığı, Ciudad Real Madrid'deki efsanevi Sala de Juntas'ta, Kulübün İcra Kurulu Başkanı Jose Angel Sanchez ve Real Madrid efsanesi ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Emilio Butragueño'nun huzurunda düzenlenen resmi bir törenle resmileştirdi.

Kazım, "Küresel bir ortak olarak Real Madrid ile yolculuğumuza başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Dubai ile dünyanın en büyük Kulübü arasındaki bu ezber bozan iş birliği, her başarının kişiyi yeni zirvelere ulaşmaya motive ettiği ortak bir vizyon ve değerler üzerine inşa edilmiştir. Dubai'nin ilk üç küresel şehir arasındaki konumunu pekiştirme amacımız ile bu stratejik ittifak, önde gelen bir destinasyonun ve dünyanın en ünlü ekibinin güçlü yanlarından yararlanarak Dubai'nin ziyaret edilecek, yaşanacak ve çalışılacak en iyi şehir olduğunu küresel olarak yeniden teyit edecek." dedi.

Butragueno, "Kulübün ilk Resmi Destinasyon Ortağı olarak Dubai Ekonomi ve Turizm Departmanı ile yaptığımız bu yeni ortaklıktan büyük gurur duyuyoruz. Dubai, Kulüp tarafından paylaşılan bir değer olan tüm eğlence olanaklarında mükemmellik için çabalayan bir destinasyondur. Bu heyecan verici turistik destinasyonu dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca Madridista'ya getirmekten mutluluk duyuyoruz." dedi.

Dubai'nin güçlü kamu ve özel sektör ilişkileri, başarısının temelinde yer alıyor ve Real Madrid ile yapılan bu yeni iş birliği, Emirates'in 2011'den bu yana pekiştirdiği uzun süredir devam eden ortaklığı daha da güçlendiriyor.

Aynı zamanda, Orta Doğu'nun en büyük tema parkı destinasyonu olan ve şehrin çeşitli destinasyon teklifini daha da genişletecek olan Dubai Parks and Resorts'ta yakında açılacak olan Real Madrid temalı park için de mükemmel bir zamanlama yapıldı. Dünyanın ilk Real Madrid temalı parkı olacak parkta, müze, eğlence gezileri ve futbol beceri oyunları, yiyecek ve içecek satış noktaları ve resmi Real Madrid ürünlerinin satıldığı perakende satış yerleri gibi Real Madrid ile ilgili bir dizi turistik mekân yer alacak.

Kaynak: Wam AE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.