TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rixos Sharm El Sheikh

Mısır'da 5 yıldızlı +18 yetişkin oteli.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 10:25
Kaynak: İHA
Rixos Sharm El Sheikh

Rixos Sharm El-Sheikh, çölün Kızıldeniz'in tertemiz sularıyla buluştuğu Nabq Körfezi'nde bulunan lüks bir tesistir. Akabe Körfezi ve Tiran Adası'nın muhteşem manzarasına sahip olan tesis, yemyeşil bahçelerin ötesinde, palmiyelerle çevrili altın kumlara kadar uzanıyor.

Rixos Sharm el Sheikh, lüks ve zarif bir şekilde dekore edilmiş odalar, konferans olanakları, yedi yüzme havuzu, bir ana restoran, dokuz a la carte restoran, dokuz bar ve Spa & Wellness olanakları sunmaktadır. Burası Ultra Her Şey Dahil Bir Tesistir. Rixos Sharm El Sheikh, Sadece 18+ Yaşındaki Aileleri ve Çiftleri ağırlayabilmektedir. Tesis, Şarm El Şeyh Uluslararası Havaalanı'na 8 km uzaklıkta yer almaktadır.

Odalar ve Suitler

Supeior Oda

Superior odalar, kişiye özel bir tatil deneyimi için twin yatak veya çift kişilik yatak, bahçe veya havuz manzaralı alternatifler sunuyor. Balkon veya 37m² teras bulunmaktadır. Mini bar (günlük olarak doldurulan su, alkolsüz içecekler ve bira)

Deluxe Oda

Deluxe odalar 50 m²'lik yaşam alanında ekstra alan sunar. Bahçe veya havuz manzaralı odalarda renkli bir tatil deneyimi için balkon veya teras bulunmaktadır. Mini bar (günlük olarak doldurulan su, alkolsüz içecekler ve bira)

Family Room

Aile odaları ailenizle birlikte tam anlamıyla konforlu bir tatil geçirmeniz için yeterince geniş ve ferahtır. Bağlantı kapısı olan iki ayrı yatak odası ve bir banyo. Balkondan veya terastan bahçe veya havuz manzarası odanıza huzur getiriyor.

Junior Suit

Junior Süit 74 m²'lik bir alanı kaplar ve örnek teşkil edecek bir konfor ve rahatlık sunar. Kullanışlı tasarımı, yatak odası ve oturma odası bölümleri, bahçe/havuz veya deniz manzarasıyla şık estetiğiyle Junior Süitler, büyüleyici bir tatil deneyimi için herkese hitap ediyor.

Özel Havuzlu Junior Süit

110 m² alana sahip özel yüzme havuzlu Junior süit, deniz manzaralı keyifli bir konaklamanın ortasında özel yüzme havuzuyla lüks ve seçkin bir tatil deneyimi için tüm ayrıcalıkları sunuyor.

Restaurantlar

Rixos Sharm el Sheikh, olağanüstü yemek çeşitliliği sunuyor. Sahil kenarındaki yemeklerden, efsanevi Türk esintili büfeye ve İtalyan'dan Japon'a kadar çeşitli dünya mutfaklarına kadar, aynı restoranda iki kez yemek yemenize gerek yok.

Gusto, İtalyan restaurantı.

Lalezar, Osmanlı mutfağını sunuyor.

Sakura, Japon mutfağını sunuyor.

Salt, taze deniz ürünlerini sunuyor.

Taj Mahal, Hindistan mutfağına ait yemekleri sunuyor.

Asian, Asya mutfağına ait yemekleri sunuyor.

Executive Lounge, ala carte olarak sizlere kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği sunuyor.

La Churrascaria, Brazilya mutfağına ait yemekleri sunuyor.

The Palm sizlere uluslararası mutfaklardan vegan ürünlere kadar pek çok farklı seçenek sunuyor.

The Mangal sizlere barbekü atmosferini yaşatıyor.

Barlar ve Publar

Havuz barları, sahil barları, zarif lobi barları. Rixos Sharm El-Sheikh'te her duruma uygun bir bar bulunmaktadır. Sabah kahvesi, kumda ayak parmaklarınızla yudumladığınız bir kokteyl veya bir kadeh soğuk beyaz şarap için, size uygun bir barın mevcut olduğundan emin olabiliriz.

Detox Bar, sizlere yenilenmenizi sağlayacak sağlıklı ürünler sunuyor.

Lagoon Pool Bar, havuz kenarında harika kokteyller sunuyor.

Oasis Pool Bar, gününüze taze dokunuşlar yapıyor.

Piano Bar, sizlere muhteşem piyano performanslarıyla beraber özel dokunuşlu içecekler sunuyor.

Rixos Lounge, eski lobide zaman geçirebileceğiniz bir bar olma özelliği taşıyor.

Sport Bar, son spor gelişmelerini takip ederken içeceğinizi keyifle yudumlayacağınız bir bardır.

Sunset Lounge, partilerin tadını çıkarabileceğiniz bir alandır.

The White Lounge, sizlere özel kokulu çaylarla yapılmış içecekelr sunuyor.

X Lounge, geceye başlamak için muhteşem bir bar.

Aktiviteler

Rixos Sharm El-Sheikh'te Kızıldeniz'in enerjik gücünü hissedeceksiniz. Tesis, tüm hizmetlerinde olduğu gibi spor ve aktivitelere de aynı olağanüstü kaliteyi getiriyor. Kızıldeniz'in tertemiz suları ve inanılmaz deniz yaşamı, dalış meraklıları için bir cennet yaratmaktadır. Bu kadar güzel sular ve plajlar varken, sunulan sporların çoğu suya dayalıdır. Ancak karada kalmayı tercih edenler için bilardodan voleybola kadar pek çok seçenek ve aradaki seçenekler de mevcut. Oyunlarını geliştirmek isteyenler için uzman ekibimiz eğitim ve motivasyon sağlamak için hazırdır.

Spa ve Sağlık

Zihni, bedeni ve ruhu rahatlatmak ve yenilemek için tasarlanmış duyusal bir yolculuk sunan Anjana Spa'nın göz kamaştırıcı dinginliği sizi bekliyor. Anjana Spa, Doğu (Tay, Bali ve Hint dahil) ve Batı uygulamalarının geleneksel yöntemlerini harmanlayan enfes bir bakım menüsü sunmaktadır. Her biri uzman bir terapist tarafından sunulur ve iç huzurunuzu artırmak ve vücudunuzu gençleştirmek için tasarlanmıştır. Anjana Spa, geleneksel şifa bilgeliğini huzur, duygusallık ve rahatlama alanına getiriyor. Spanın tam merkezinde Türk hamamı bulunmaktadır. Türk dokunuşunu benimseyen geleneksel kese ve köpük tedavisi başka hiçbir deneyime benzemez. Bakımların yanı sıra, birçok bakım odasından birinde çeşitli güzellik seanslarının eşsiz keyfini de çıkarabilirsiniz. Ya da sadece buhar odalarımızda, saunalarımızda veya jakuzimizde lüksün tadını çıkarın. Ya da eğer spor yapmak sizin tarzınızsa, Fitness Center'da vücudunuza bir seans yaptırın.

Exclusive Spor Kulübü

Rixos Sharm El Sheikh, zihninizi ve bedeninizi şımartmanıza olanak tanıyan muhteşem spor tesisleri seçenekleri sunuyor. Fitness merkezi en modern egzersiz ekipmanlarıyla donatılmıştır. Tenis, Yoga, Plaj Voleybolu, Su aerobiği ve keşfedeceğiniz diğer spor aktivitelerine katılabilirsiniz. Profesyonel ekibimiz rehberlik etmeye hazır. Rixos Sharm El Sheikh'te formda kalmak çok eğlenceli.

Eğlenceler

Rixos Sharm El Sheikh kesintisiz eğlencenin dünyasıdır. Günün her saati büyülenmeye hazırlanın. Havuz oyunları ve aktiviteleri her gün eğlencenin kapısını aralıyor. Güneş ufkun altına inip gün sona ererken parti gece geç saatlere kadar devam ediyor. Plaj partileri, ünlü DJ'lerin performansları, heyecan verici dans gösterileri ve daha fazlası, Rixos Sharm El Sheikh'teki ünlü eğlencenin bir parçası olarak sunuluyor.

Olağanüstü Etkinlikler

Rixos Sharm El Sheikh, iş toplantıları, seminerler ve atölye çalışmalarının yanı sıra özel etkinlik ve organizasyonlarda da üstün hizmetler sunuyor. Agora Toplantı Salonu, 200 kişilik kapasiteye sahip olup, verimli ve farklı bir konferans için son teknolojiyle donatılmıştır.

Daha fazla bilgi ve iletişim için:

Telefon: +90 850 755 1 797

Facebook: www.facebook.com/rixossharm/

Instagram: www.instagram.com/rixossharm/

Web Sitesi: www.rixos.com/en/hotel-resort/rixos-sharm-el-sheikh-adults-only-18

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.