TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MIRACLE RESORT HOTEL

Antalya Lara'da, 5 yıldızlı, ultra her şey dahil resort hotel.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2023 00:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 10:44
Kaynak: İHA
MIRACLE RESORT HOTEL

MUCİZEYİ YAŞA

Antalya’nın incisi Lara'da ultra herşey dahil olarak hizmet sunan Miracle Resort Hotel, geniş bir alana yayılmış tematik mimarisi, deniz manzaralı aileye uygun ferah odaları, yemyeşil doğası, Akdeniz'in göz alıcı manzarası ile kusursuz ve unutulmaz tatillerin en özel adresi.

Antalya Lara'da bulunan Miracle Resort Hotel, misafirlerine konfor, lezzet, eğlence seçeneklerini bir arada sunarak, doğanın tüm renkleri ve olanaklarıyla iç içe, benzersiz bir tatil yaşamak isteyenler için ayrıcalıklı imkanlar sunuyor.

Standart Oda

Miracle Hotel’in 2016 yılında yenilenen 2+2 veya 3+1 olarak tasarlanmış, deniz manzaralı geniş kullanım alanına sahip odalarında konforlu ve keyifli bir tatil deneyimi yaşayacaksınız.

Aile Odası

Size ve çocuğunuza ayrı yaşam alanı sağlayan 2+1 aile odalarında, rahatlığı ve konforu bir arada sunan kusursuz hizmet anlayışı ile ailenizle bir arada olmanın keyfini yaşayın.

Suit Oda

Geniş kullanım alanına sahip, konfor için tüm detayların düşünülerek tasarlanan odalarında şık ve keyifli tatilin ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Engelli Odası

Engelli misafirlerin tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan engelsiz odalarda konforlu ve huzur dolu bir tatil sizleri bekliyor.

PLAJ HAVUZ

Akdeniz’in masmavi sularını süsleyen mavi bayraklı plajı, aqua parkı, çocuk havuzu, engelli havuzu, yetişkinler için farklı büyüklerdeki havuzlarıyla eğlence dolu bir tatil sizleri bekliyor.

Mavi bayrak ile ödülü özel plajımız, Muhteşem iskelesi, 150 m uzunluğunda altın sarısı kumsalı ve mavinin en berrak, en güzel tonlarıyla Miracle Hotel’de tatiliniz unutulmaz olacak. Plajımızda; özel localar, dinlenme alanları şezlong ve tenteler misafirlerimizin hizmet vermektedir.

Plaj Durumu: Kumsal

Plaj Uzunluğu: 150m

Plaj Genişliği: 60m

İskele uzunluğu: 54m

İskele genişliği: 4m-22m

İskele alanı: 396 m2

Şemsiyeler ve şezlonglar: Ücretsiz

Plaj havlusu: Otelimize giriş yaptığınızda havlu kartı talep ederek, günlük deniz ve havuz aktiviteleriniz için havlularınızı, havlu standımızdan temin edebilirsiniz.

Miracle Hotel’in özel dizayn edilmiş 3500 metrekarelik havuzunda tatilin keyfini çıkarın. Yetişkin, çocuk ve bebekler için farklı büyüklüklerde özel havuzlar, tüm aileye keyifli ve huzur dolu bir deneyim sunuyor. 

Çocuklar için özel tasarlanmış havuzumuzda su kaydırağında çocuklarınız doyasıya eğlencenin tadını çıkarıyorlar

Açık havuz: Tatlı Su

Açık havuz derinliği: 145cm

Açık havuz: 3500m²

Açık çocuk havuzu: 350m²

Açık çocuk havuzu derinliği: 45cm

Miracle Hotel’de her yaştan ziyaretçi için eğlence dolu su parkları bulunuyor. Miracle Hotel’in eğlenceli dünyasında bulunan aquapark ile misafirleri unutmaz anlar yaşıyor. Keyifli anılar biriktirdiğiniz su kaydıraklarında enerji hiç bitmiyor.

Kaydırak havuzu: 3 Kaydıraklı

Kaydırak havuz derinliği: 125cm

Yeşil Kaydırak: uzunluk: 71m - genişlik: 70x100cm - yükseklik: 9.2m

Sarı kaydırak: uzunluğu: 22.5m - genişlik: 50x200cm - yükseklik: 6.5m

Mavi kaydırak: uzunluğu: 61m - genişlik: 80x140cm - yükseklik: 6.5m

Bahçeye uzanan kapalı yetişkin ve çocuk havuzu, sahip olduğu ısıtma sistemiyle kış sezonu boyunca sıcak bir havuz keyfi yaşatıyor.Yılın hangi mevsiminde gelirseniz gelin Miracle Hotel’de suyun keyfini çıkarabileceğiniz özel bir yüzme havuzu sizleri bekliyor.

Kapalı Havuz: Tatlı Su

Kapalı havuz alanı: 175m²

Kapalı havuz derinliği: 145cm

Kapalı çocuk havuzu alanı: 7m²

Kapalı çocuk havuzu derinliği: 45cm

Çocuk su oyuncakları sığ su havuzu

Açık çocuk havuzu: 160m²

Açık çocuk havuzu derinliği: 10cm

Zemin Özellikleri: Kaymaz, tartan zemin.

MIRACLE LEZZET 

Miracle Hotel’in restoran ve barların da eşsiz bir lezzet deneyimi sizi bekliyor. Taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan lezzetler, şık sunumlarla keyif ortamı sunuyor. Türk, İtalyan ve dünya mutfaklarından zengin menüler sunan 4 a’la carte restoran, lobiden plajlara kadar devam eden barlarımız ve gün boyunca lezzetli atıştırmalıklar hazırlayan snack barımızda hiç bitmeyecek bir lezzet deneyimi yaşayın.

Ana Restaurant

KAHVALTI ● ÖĞLE YEMEĞİ 
AKŞAM YEMEĞİ ● GECE YEMEĞİ

Haftanın her günü açık büfesinde farklı lezzetler tadabileceğiniz Ana Restoranımızda sizlere özel hazırladığımız lezzetleri tadarken, haftanın belirli günlerinde ise usta aşçılarımızın özel konseptlerle hazırlamış olduğu Türk, Akdeniz ve Anadolu mutfağının en seçkin lezzetlerini deneyimleyeceksiniz.

KAHVALTI

Sabah 08:00 - 11:00 güne enerjik olarak başlaya bileceğiniz zengin bir kahvaltı sunuyoruz.

ÖĞLE YEMEĞİ

12:30-14:30 güne lezzet dolu bir mola verin. Türk ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetleri tadabileceğiniz lezzet dolu bir öğle yemeği sunuyoruz.

AKŞAM YEMEĞİ

Ana Restoranımız açık büfe menüsüyle saat 19:00-21:30 arasında Türk ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetlerle benzersiz bir lezzet şöleni sunuyor.

Sahile yakın konumda hizmet veren Döner House; Türk sokak lezzetlerinden biri olan döneri usta şeflerimizin özel dokunuşlarıyla deyimleyebilirsiniz.

Döner House 12:30- 14:30 arasında hizmet vermektedir.

Pide House; Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini deneyimleyebileceğiniz özel tatlara ev sahipliği yapıyor. Pide, gözleme ve dondurmanın birçok çeşidini deneyimleyebilirsiniz.

Pide House 12:00- 15:00 arasında hizmet vermektedir.

Daha fazla bilgi ve iletişim için:

Telefon: +90 242 524 57 18

Facebook: www.facebook.com/MiracleAntalya

Instagram: www.instagram.com/miracleantalya/

Web Sitesi: www.miraclehotel.com

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.