TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Limak Skopje Luxury Hotel

Kuzey Makedonya Üsküp'te Limak Skopje Luxury Hotel.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2023 23:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 10:08
Kaynak: İHA
Limak Skopje Luxury Hotel

Limak Skopje Luxury Hotel, 121 standart oda ve 21 süitiyle çok yakında dokuzuncu Limak Hospitality zincir otel olarak kapılarını açtı. Otel ana restoran, lobi, roof bar, toplantı ve balo salonu tesisleri olarak şık outletleri ile gözde mekan olarak konumlandırılmıştır. Limak Skopje Luxury Hotel, şehir merkezinde, müze ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde bulunan konaklama ve wellness tesisleri ile “Limak Konukseverliğini” Üsküp'e getiriyor. Otel, Üsküp TAV Uluslararası Havalimanı'na 24 km uzaklıktadır.

ODALAR & SUITLER

Limak Skopje Luxury Hotel'in 142 odasının tamamı son derece konforlu, sıcak, doğal ve değerli malzemelerle donatılmış, her odayı misafirlerin yoğun bir günün ardından dinlenebilecekleri hoş bir sığınak haline dönüştüren sakin atmosfere katkıda bulunuyor.

Her odayı misafirlerin oturduğu keyifli bir sığınak haline getiren sakin atmosfere katkı sağlayan malzemeler etrafı gezerek geçen yoğun bir günün ardından dinlenebilirsiniz. Odalar aydınlık ve rahattır, modern ve zarif bir dekorla çevrilidir.

Bir yazı masası, kablosuz internet erişimi ve cam kaplı duşlu geniş bir banyo, 42 "interaktif düz ekran kablo TV, tam dolu mini bar ve 24 saat oda servisi, SPA Merkezi ve ücretsiz Fitness Kulübü ile iyi bir şekilde donatılmıştır. .

Tüm Odalarımızda ses geçirmez pencere ve kapılar mevcuttur.

Eşsiz ve canlı çiçek botanik motifleri, yeşillik ve rahatlamanın ana sembolümüz olarak kullanılmaktadır.

LOTUS- Presidential Suit için hak edilen isim. Diğer Suit adlarını tahmin edebilir misiniz? Kamelya, Akasya, Jessamine,

İris, Papatya, Menekşe, Lale, Orkide, Anemon, Lilyum, Frezya tüm süitlerin çiçek isimleridir.

Limak Otelcilik Hizmetinin temeli olan detaylı ilgiyi hissedin. Süitlerde geniş bir oturma odası ve yatak odası bitişiktir.

Banyoda rahatlatıcı bir zaman sunan duşakabin veya küvet vardır. Ailenizle birlikte özel gününüz veya yıl dönümünüz için harika bir zaman sağlanacaktır. Lüks bir lokasyonda olmakla uyumlu olarak, alanımız lüksün zirvesi olacak şekilde yaratıldı.

Deluxe Oda

Junior Deluxe Suit

Family Deluxe Suit

Senior Deluxe Suit

Presidential Suit

RESTORAN & BAR

RESTORAN CLOVER

Kahvaltı sırasında veya herhangi bir gün boyunca rahat atmosfer, kusursuz hizmet ve CLOVER Restoranın modern dekoru, onu en çok arzu edilen ve heyecan verici yemek ve buluşma noktalarından biri haline getirmektedir. İnanılmaz bir şarap listesinin eşlik ettiği kaliteli spesiyalitelerle, karşılaştırması olmayan keyif ve heyecan akşamları sunuyor. Yalnızca en taze ana malzemeleri kullanarak, tarifler gerçekten ilham vericidir. Her lezzet uzman usta aşçılar tarafından titiz bir özenle hazırlanmaktadır.

Çalışma Saatleri: Pazar - Perşembe 06.30-00.00

Cuma-Cumartesi 06.30-01.00

SKY LOUNGE BAR

Otelde konaklayan tüm misafirler, otelin çatı katında bulunan Sky Lounge Bara erişebilirler. Şehrin muhteşem panoramik manzarası ve el yapımı kokteyller, mezeler, salatalar, lezzetli mezeler ve tatlılardan oluşan eşsiz bir menü ile duyularınız çok sevinecek. İster mutlu saatler, ister özel bir parti veya sadece manzara eşliğinde yemek yemek için gelin, Sky Lounge hizmet ve ihtişamı tam size göre!

Çalışma Saatleri: Pazar-Perşembe 16.00-00.00

Cuma-Cumartesi 16.00-01.00

CROCUS BAR

Limak Skopje Luxury Hotel'in lobi katında yer alan şık ve rahat bir lounge olan Crocus Bar, işi zevkle birleştirmek için mükemmel bir mekandır. Crocus Bar mükemmel hizmet, seçkin bir atmosfer ve çeşitli içeceklerin yanı sıra sanatsal tasarıma sahip el yapımı modern, karmaşık kekler sunmaktadır.

Çalışma Saatleri: Pazartesi - Pazar (08.00 - 24.00)

Chiva Spa & Fitness

Çeşitli yüz ve vücut bakımları, Türk hamamları, sauna ve enerji veren duşlar, canlandırıcı tedaviler, mutlak bir rahatlama vahası olan CHIVA SPA'da dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var.

Uzman eğitimli ve sertifikalı personelimiz, zihin arasındaki optimum dengeyi yeniden kurmanıza yardımcı olabilir.

Tüm fitness ihtiyaçlarınız ile tamamlanan spor salonumuzda gevşeyin ve enerji toplayın.

Otelin bir konuğu olarak, kendi başınıza antrenman yapabileceğiniz tesislere tam erişime sahipsiniz.

Çalışma saatleri:  Pazartesi-Pazar  09.00-22.00

TOPLANTI

Mekanlar farklı boyutlardadır ve modernliği, esnekliği, verimliliği ve teknik özellikleri ile öne çıkmaktadır.

750 kişiye kadar kurumsal ve özel etkinliklere ev sahipliği yapmak için idealdir. Ayarlanabilir ses geçirmez panelleri ile Ana salon, her biri aynı konfor ve imkanlarla donatılmış 3 küçük bağımsız salona bölünebilir.

Konferans Mekanları, iş ve eğlenceyi birleştirmek için ideal konumu temsil eder.

Daha fazla bilgi ve iletişim için:

Telefon: +38925518100

Facebook: www.facebook.com/limakskopjehotel

Instagram: www.instagram.com/limak.skopje.hotel/

Web Sitesi: www.limakhotels.com/tr/skopje#HOME

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.