TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort

Antalya Serik'te 5 yıldızlı her şey dahil resort hotel.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2023 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 10:12
Kaynak: İHA
Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort

Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort, uzun yıllardır aileler tarafından Türkiye'nin en iyi her şey dahil otellerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Tesisimizdeki tüm detaylar ailelerimizin memnuniyetini arttırmak için özenle tasarlanmıştır.

ODALAR

Standart odalar çiftler ve aileler için mükemmeldir ve aile odaları daha büyük aileler için mükemmeldir. Örneğin bir balayı çifti olarak biraz lüks arıyorsanız, jakuzili süit odaları size unutulmaz bir tatil yaşatacak.

Ekonomi Oda

Standart Oda

Deluxe Standart Oda

Aile Odası

Grand Jakuzi Suit

Presidential Suit

RESTORAN & BAR

Limak Atlantis'in Türk ve Dünya mutfaklarında uzmanlaşmış açık büfe restoranlarında kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri servis edilmektedir. Dahası, konsepti genellikle gece geç saatte atıştırmalık içerir. Barlarda içeceklere göre yerli & bazı ithal alkollü & alkolsüz içecekler servis edilmektedir. Minibarınız da günlük olarak doldurulur.

PINEA RESTAURANT (Yaz-Kış)

Akdeniz’in eşsiz lezzetini seçkin Türk Mutfağı ile sizler için birleştirdik. Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerini Açık Büfe tarzında alabileceğiniz Ana Restoranımız bulunmaktadır.

LAILA SNACK (Yaz)

Lezzetli pide, ızgara ve diğer uluslararası hafif yiyeceklerin sunulduğu snack restaurantıdır.

BEACH SNACK (Yaz)

Deniz kenarında, şezlongunuzdan kalkmadan yemeğinizi yiyebileceğiniz, içeceklerinizi keyifle yudumlayabileceğiniz sahildeki fast-food restauranttır.

A LA CARTE RESTORANLARFAR EAST RESTAURANT (Yaz)

Uzak doğu mutfağının zengin yemek seçeneklerinin servis edildiği restaurant, 15.Mayıs – 30.Ekim Tarihleri arasında açıktır.

EL SAGUARO RESTAURANT (Yaz)

Meksika’ nın acı sosları ve yeşillikleri ile süslenmiş, damak zevkinize en güzel şekilde hitap eden restaurant,

15 Mayıs — 30 Ekim Tarihleri arasında açıktır.

POSEIDON FISH RESTAURANT (Yaz)

Dostlarınızla huzurlu bir atmosferde, zengin balık çeşitlerimizin servis edildiği restaurant,

15 Mayıs — 30 Ekim Tarihleri arasında açıktır.

DYNASTY TÜRK RESTAURANT(Yaz-Kış)

Türk mutfağının zengin kültürünün servis edildiği restaurantta, tüm yıl boyunca Yaz - Kış aylarında hizmet verilmektedir.

LA CUCINA İTALYAN RESTAURANT(Yaz-Kış)

Canlı renklerle uyum içinde hazırlanmış ve özel İtalyan menüsü ile makarna çeşitlerinin, zengin et yemeklerinin servis edildiği restauranttır.

BARDOLPHIN BAR

Sakin bir gün geçirmek için sizlere uygun bir mekan olarak hizmet veren bar, 01 Mayıs — 30 Ekim Tarihleri arasında açıktır.

OCEAN BAR (Yaz)

Animasyon sonrası canlı müzik eşliğinde güzel bir akşam geçirmek için sizlere hizmet veren bar,

15 Ekim – 10 Mayıs Tarihleri arasında açıktır.

BEACH BAR (Yaz)

Sahil keyfinizi üstün hizmet kalitesi ile şaşırtan, akşam canlı müzik ile romantik bir ortam haline dönebilen bar, 01 Mayıs — 30 Ekim Tarihleri arasında açıktır.

LYKIA BAR (Yaz)

Öğle saatinde snack restaurant ile birlikte, akşam saatlerinde anfi tiyatro süresince ve show sonrası canlı müzik eşliğinde unutulmaz bir gün geçirebileceğiniz bar, 01 Mayıs – 30 Ekim Tarihleri arasında açıktır.

LOBBY BAR

Canlı müzik eşliğinde, dostlarınızla güzel ve keyifli bir atmosfer sağlayan bar yaz ve kış döneminde sürekli olarak hizmet vermektedir.

DISCORIUM BAR

Günün sonunda çılgınlar gibi bir eğlence yaşayabileceğiniz bar yaz kış sürekli açıktır.

SPA & WELLNESS

Spa merkezi Thai Masaj, Anti Selülit Masaj, Taş Masajı, Ayurveda Masajı, Çikolata Masajı, Ayak Masajı gibi masaj tekniklerinin yanı sıra, cilt bakımı, yüz maskeleri gibi hizmetlerle de, tatil yaptıkları süre boyunca misafirleri bütün yılın stresinden uzaklaştırmaktadır.

AKTİVİTE

Havuzlar

4.500 m2’ lik, 5 ayrı havuz alanı, 4 adet su kaydırağı, 1 adet kapalı havuzu bulunan Atlantis’te havuz alanlarını geniş ve çok sayıda tutmak için çift katlı havuz sistemi kullanılmıştır. Ayrıca havuz alanlarında ailelerin birlikte girebilecekleri bir çok jaccuzi havuzlarıda mevcuttur. Bu batık şehirde dolaşırken önünüze Damlataş Magarası çıkabilir. Gerçeğine sadık kalınarak inşa edilen mağara müşterilerden çok beğeni toplamaktadır. Otelin etrafını saran sularda gerçekleşen su animasyonlarından uzaklaşıp sessiz bir ortamda havuza girmek, güneşlenmek, veya ağaçların gölgesinde hamağınızda içkinizi yudumlayarak kitabınızı okumak ve kuş cıvıltılarını dinlemek istiyorsanız kendinizi Relax Pool kısmına atabilirsiniz.

•Otel Havuz •Jakuzili Havuz •Mini Club Havuz •Animasyon Havuz •Kapalı Havuz

Su Sporları

Her türlü motorlu ve motorsuz su sporlarının yapılabileceği ‘Su Sporları’ merkezi bulunmaktadır. Paraşüt, Muz, Jetski, Surf, Yelken vb.

*** Tüm su sporları hizmeti otelimizin sorumluluğunda ve kontrolünde değildir.

Fitness

12 ay hizmet veren tesisin Fitness Merkezinde yer alan tüm ekipmanlar, kış aylarında yoğun olarak kamp faaliyetleri gerçekleştiren Profesyonel Spor Gruplarının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. Misafirlerimize tatilleri boyunca profesyonel eğitmenler eşliğinde formlarını koruyarak sağlıklı kalabilme fırsatı sunmaktadır.

Animasyon

Tunus, Ukrayna, Bulgaristan, Rusya, Güney Afrika, Venezuella gibi dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen aralarında Avrupa şampiyonu okçu, milli yüzücüler, Profesyonel dansçılardan oluşan animasyon grubunun hazırladığı muhteşem şovlar ve skeçler büyük ilgi görmektedir.

Aktiviteler

• Boccia

• Dart

• Okçuluk

• Showlar

Çocuk Aktiviteleri

• Kids Club

Çocuk kulübünde çocuğunuz tüm gün özel eğitimli çocuk animatörleriyle eğlenerek yaratıcılığını geliştiriyor, yemek yapıyor, t-shirt boyuyor, hamurdan heykeller yapıyor, akşam gün boyu hazırladıkları oyunlarını sahneye koyuyor, ardından çocuk discosuna geçiyorlar. Limak Hotels Ailesi çocuğunuzun ben sıkıldım diyeceği hiçbir saniye olmayacağını dair size söz veriyor. Buradan çocuk aktiviteleri video ve fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.

• Teen Club

13-17 yaş misafirlerimiz için özel oyunlar, yarışmalar, farklı spor aktiviteleri, eğlenceler, danslar bulunmaktadır.

Daha fazla bilgi ve iletişim için:

Telefon: +90 242 710 07 00

Facebook: www.facebook.com/LimakAtlantis

Instagram: www.instagram.com/limakatlantis/

Web Sitesi: www.limakhotels.com/tr/atlantis#Home

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.