TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

InterContinental İstanbul

İstanbul Taksim'de 5 yıldızlı otel.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 00:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 10:03
Kaynak: İHA
InterContinental İstanbul

İstanbul'un en iyi adreslerinden birinde, şehrin kalbinde beş yıldızlı ortam... InterContinental İstanbul, bu eski Osmanlı başkentinin sonsuz tarihi mekanlarını, müzelerini, restoranlarını, kulüplerini ve mağazalarını keşfetmek için ideal bir başlangıç noktasıdır. Bu lüks otel Taksim'de yer almakta olup Boğaz'ın ve Sultanahmet Camii, Ayasofya ve tarihi Sultanahmet yarımadası dahil olmak üzere İstanbul'un dünyaca ünlü silüetinin muhteşem manzarasına sahiptir.

Aile tatilleri için ideal olan InterContinental İstanbul'dan İstanbul'u keşfedin; Yeşil parklarla çevrili olup Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Dolmabahçe Sarayı, Atatürk Kültür Merkezi, Vodafone Park, İstanbul Kongre Merkezi ve Nişantaşı alışveriş bölgesine kısa bir yürüyüş mesafesindedir.

InterContinental İstanbul'un tüm konuk odaları panoramik şehir ve Boğaz manzarası sunmaktadır. Boğaziçi şüphesiz İstanbul'un en büyüleyici doğa harikalarından biridir.

ODALAR

Klasik Oda

Her oda 32 ila 36 m2 (344 ila 387 m2), 300 Mbps misafir internet erişimi, geniş bir çalışma alanı ve 49'' UHD Smart TV'ye sahiptir. Odaların çoğu muhteşem Boğaz manzarasına sahip olup, geri kalanı bir taraftan Taksim Meydanı ve eski şehir (UNESCO Dünya Mirası Sultanahmet) diğer taraftan ise Maçka/Beşiktaş şehir manzarasına sahiptir.

Premium Oda

Premium odalar 32 ila 36 m2 (344 ila 387 m2), 300 Mbps misafir internet erişimi, geniş bir çalışma alanı ve 49'' UHD Smart TV'ye sahiptir.

Odaların çoğu muhteşem Boğaz manzarasına sahip olup, geri kalanı bir taraftan Taksim Meydanı ve eski şehir (UNESCO Dünya Mirası Sultanahmet) diğer taraftan ise Maçka/Beşiktaş şehir manzarasına sahiptir.

Premium Odalarımızda kalan ziyaretçiler, lobi katında bulunan, sakin bir bahçeye açılan ve en iyi kişiselleştirilmiş hizmetleri sunan Club Lounge alanına erişim hakkına sahiptir. Lounge'un ayrıcalıklı atmosferinde kontinental kahvaltı, çay ve öğleden sonraları zengin bir açık büfe kokteyl servisi sunulmaktadır.

Süitler

65 ila 200 m2 (700 m2 ila 2100 m2) arasında değişen 53 süitimizin her biri, klasik tasarımı lüks ve konforla birleştirerek dinlenmek için bol miktarda alan, 55'' UHD Smart TV ve 300 Mbps misafir internet erişimi sunar.

Junior Süit, Business Süit, Executive Süit, Boğaz Süiti veya Majestic Presidential Süit arasından seçim yapın.

Junior süitler eski şehrin ve Taksim Meydanı'nın muhteşem manzarasına sahiptir. Her oda 65 m2 olup ayrı yaşam ve uyku alanları bulunmaktadır. Balayı çiftleri için ideal olan Bosphorus Suites'in Boğaz manzaralı balkonlarında jakuzi bulunmaktadır. Business Suite'ler 95 m2 olup Boğaz ve Deniz manzaralı, ayrı oturma ve yemek alanlıdır. Aileler 105 m2'lik geniş boğaz manzaralı Executive Suite'leri tercih ediyor.

En İyi Süit Seçildi: Konsept Süit, akıllı tasarımlara, nefes kesen manzaralara ve benzersiz konfora sahiptir. Versace tarafından dekore edilen Presidential Süitler jakuzi, sauna ve bağlantılı odalara sahip olup büyüklükleri 160 ila 200 m2 arasında değişmektedir.

RESTAURANT VE BAR

Safran Restoranı

Uluslararası alanda tanınan ve "Academie Internationale de la Gastronomie" ödüllü Safran, en kaliteli Türk ve Osmanlı mutfağını ve muhteşem Boğaz manzarasını sunmaktadır. Kapalı teras, bu zarif ve sofistike ortamda tüm yıl boyunca nefes kesen panoramik İstanbul ve Boğaz manzarasının keyfini çıkarmanızı sağlar. Eşsiz bir akşam için bu özel atmosfer N katında yer alıyor.

Şehir Işıkları Barı

İstanbul ayaklarınızın altındayken City Lights Bar, en kaliteli şarapların, kişiye özel kokteyllerin, leziz mezelerin ve en leziz tatlıların tadını çıkarırken dinlenmek için mükemmel bir mekandır. Kendinizi City Lights'ın enerji verici gece hayatına bırakın ve müziğin ritmine kapılın. Şehir Işıkları N katında yer alır ve panoramik şehir manzarası sunar.

Veranda Restoranı

Veranda Restaurant & Lounge, uluslararası lezzetlerden oluşan zengin “À la Carte” menüsü, açık mutfağı, bahçesi, şöminesi, geniş ekran televizyonu, geniş şarap mahzeni, rahat ve modern ortamıyla misafirlerini bir lezzet şöleni yaşamaya davet ediyor. Lobi katında yer almaktadır.

The Brasserie Restaurant

The Brasserie, kahvaltıların en lezzetlisini, modern ve sofistike atmosferinde, ağız sulandıran açık büfesiyle sunuyor. R katında yer almaktadır.

Lobi Terası ve Amandine Pastanesi

Yakın zamanda yenilenen Lobi Teras, bahçe erişimi ve davetkar atmosferiyle önemli bir ziyaretçiyi ağırlamak, iş toplantısı düzenlemek veya lezzetli kekler, hamur işleri ve ev yapımı çikolatalar eşliğinde ikindi çayının tadını çıkarmak için ideal bir mekandır.

Taze ev yapımı pastalar, hamur işleri, ekmekler, leziz çikolatalar, dekoratif hediye kutularında tatlı sürprizler ve her duruma uygun hazırlanan spesiyaliteler Amandine'de sizi bekliyor.

Havuz Barı

Pool Bar, hafif ama iştah açıcı yemeklerin ve serinletici kokteyllerin yer aldığı özel menüsüyle sıcak yaz günlerinde serin bir sığınak sağlıyor. P katında yer almaktadır. Yaz aylarında her gün 10.00 – 20.00 saatleri arasında açıktır.

Işık ve ferahlıkla dolu InterContinental İstanbul, İstanbul'un en prestijli toplantı ortamlarından biridir. Eşsiz konumu, yüksek teknoloji olanakları ve zarif toplantı alanları, sofistike Boğaz manzarası ve Bahçe teraslarıyla zenginleşiyor.

Telefon: +90 212 368 44 44
E-posta: sales@intercontinentalistanbul.com

SPA

Flora ve Fauna konseptiyle Spa tasarımı, Doğa Ana'dan ilham aldı ve bu, Spa'nın çiçek cazibesi ve Akdeniz şıklığı duygusunu çağrıştıran yerli doğal malzemelerin kullanımına yansıyor. Bu konsepte bağlı olarak tüm tedavilerde dünyaca ünlü doğal ürünler kullanılmaktadır.

SPA InterContinental, Spa'mızın inşası sırasında özel tedavi ürünlerimizin hiçbirinin hayvanlar üzerinde test edilmediğini ve doğaya hiçbir şekilde zarar verilmediğini duyurmaktan gurur duyar.

P katında yer alan Spa InterContinental, kardiyo alanından Türk hamamına ve açık havuza kadar pek çok olanak sunuyor. Kapalı havuzumuzun bulunmadığını hatırlatmak isteriz.

Havuzumuzun huzurlu ortamına kaçışın ve berrak sularına dalmanın keyfini çıkarın. SPA InterContinental'de o rahat tatil hissini yaşayın.

Sıcaktan kaçmak isteyenler, özel olarak tasarlanmış harici serinletici sislere sahip Pool Bar'da dinlenebilir veya alternatif olarak soğuk günlerde ısıtmalı açık havuzdan yararlanabilirler. Neden menümüzdeki lezzetli yemeklerin tadını çıkarmıyorsunuz? Kesinlikle hem bedeni hem de ruhu tatmin edecek.

Açık havuz kış sezonunda (Kasım-Mayıs) kapalıdır.

Yumuşak müzik, ruh halinizi iyileştiren aydınlatma, havaya yayılan esansiyel yağların hafif aroması, doğal taş ve ahşabın duyusal dokunuşu ve lezzetli meyvelerin egzotik tadı, hepsi bir araya gelerek 7 mekanın tamamında saf lüks ve hoşgörü ortamı yaratıyor.

Uzman terapistler tarafından gerçekleştirilen Yüz, Cilt ve vücut bakımları, cildinize ve vücudunuza daha taze, daha sıkı bir görünüm kazandırır; Zenginleştirilmiş formüller, kriyojenik tedaviler, anti-aging uygulamalar ve tüm cilt tiplerine uygun yöntemlerle üstün bir bakım sizi bekliyor.

Cildinizin özel ihtiyaçlarına göre çeşitli bakımlar, profesyonel uygulama ve tamamen doğal Charme d'Orient ve Forlle'd ürünlerinin kullanımına göre uyarlanan uzmanlardan oluşan özel bir paket sunulmaktadır.

Angelica Spa Suite'te Boğaz manzarası eşliğinde jakuzinin keyfini çıkarın. Süitte 2 adet terapi yatağı, salon, buhar odası ve duş bulunmaktadır.

SPA InterContinental, dinlenme odasıyla huzurun en üst noktasını sunuyor. Burada ısıtmalı mermer yataklara ve lüks şezlonglara uzanıp muhteşem Boğaz manzarasının keyfini çıkarın. İstanbul'daki başka hiçbir spa bu kadar eşsiz bir deneyim sunmuyor.

Doğal taş ve ahşabın duyusal dokunuşu, egzotik tatlar ve narin meyve ve bitki kokularıyla birleşerek saf bir lüks ve hoşgörü duygusu yaratır.

İster daha ileri düzey bir eğitim programı arıyor olun, ister yalnızca bazı temel temel egzersizlerle formda kalmak istiyor olun, ekibimiz ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş kişisel bir program hazırlayacaktır.

Fitness ve dinlenmeye dengeli bir yaklaşımın gerekli olduğunun bilincindeyiz ve SPA InterContinental'de her iki dünyanın da en iyisini sunuyoruz. Cardio-Zone, son teknolojiye sahip bir fitness stüdyosuyla özel olarak tasarlanmıştır. Tüm ekipmanlar yeni Life Fitness serisindendir. Koşu bantları, zirve antrenörü, bisikletler veya cross trainer'ların tümü dünya haberlerine, filmlere vb. erişime olanak sağlar. Üstelik hepsi doğal gün ışığı ve muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde.

Spor salonu alanı son dönemde teknolojik, kullanıcı dostu ekipmanlarla yenilenmiştir.

2 ayrı Hamam alanı (Türk Hamamı) bulunmaktadır; karışık ve kadınlara özel. Dünya hamam kültürüne ait ritüellerin yanı sıra gelin hamamı gibi gruplara özel hizmetler de verilmektedir. Hamamın girişinde geleneksel Türk dokunuşunu taşıyan serin bir ayrı alan bulunmaktadır.

Daha fazla bilgi ve iletişim için:

Telefon: +90 212 368 44 44 

Facebook: www.facebook.com/intercontinentalistanbul

Instagram: www.instagram.com/intercontinentalistanbul/

Web Sitesi: www.istanbul.intercontinental.com

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.