TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

INNVİSTA HOTEL BELEK

Antalya Belek'te, 5 yıldızlı, ultra her şey dahil resort hotel.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2023 23:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 10:32
Kaynak: İHA
INNVİSTA HOTEL BELEK

Sizler için hazırladığımız ULTRA Herşey Dahil konseptimiz, otel kurallarımız, ünitelerimizin açılış kapanış saatleri, otel yönetimimiz kısaca genel tüm bilgilere bu sayfadan erişebilirsiniz.
Lütfen ihtiyaç duyduğunuz her anda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
İyi Tatiller dileriz.

Innvista Hotel Belek girdiği büyük renovasyon sonrası yeni yüzüyle, ULTRA Herşey Dahil konsepti, Yeni Su Parkı, A’la Carte Restoranları ile  2017 itibaren siz değerli misafirlerine kapılarını açmıştır.

STANDART ODA

Klasik anlayışın modern mimariyle harmanlaşmış halini sunan standart odanız, 24 metrekarelik alanı ile siz ve aileniz için oldukça geniş yaşam alanı sunmakta.
Genişlik ve ferahlık açısından oldukça avantajlı bir konumda olan odanız, şık dekorasyonu ile göz dolduruyor. Muhteşem orman ve kara manzarası, kalitesi,konforu ile konuklarını beklemektedir.

Toplam Standart oda sayısı 176 adettir ve tüm odalarımız balkonludur.

Toplamda 24 m² den oluşan balkonlu odalarda, mini bar, TV, uydu ve müzik yayını, Wi-Fi internet bağlantısı, direkt hatlı telefon, merkezi klima kasa, laminant parke zemin, banyo/wc, makyaj aynası ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Bir Single ve bir French yatak, oturma grubu. Kara ve Orman manzaralı.

AİLE ODASI

Toplamda 35 m² den oluşan balkonlu ve ara kapılı odalarda, mini bar, TV, uydu ve müzik yayını, Wi-fi internet bağlantısı, direkt hatlı telefon, merkezi klima kasa, parke zemin, banyo/wc, makyaj aynası ve saç kurutma makinesi. 
2 Single ve 1 French yatak, oturma grubu mevcuttur. 
Kara ve Orman Manzaralıdır. 

SÜİT AİLE ODASI

Klasik anlayışın modern mimariyle harmanlaşmış halini sunan suit aile odanız, 47 metrekarelik alanı ile siz ve aileniz için oldukça geniş yaşam alanı sunmakta.
Genişlik ve ferahlık açısından oldukça avantajlı bir konumda olan odanız, şık dekorasyonu ile göz dolduruyor. Muhteşem orman ve kara manzarası, kalitesi,konforu ile konuklarını beklemektedir.

Toplam Suit Aile Odası 38 adettir ve tüm odalarımız balkonludur.

Toplamda 47m²‘den oluşan balkonlu odalarda, mini bar, TV, uydu ve müzik yayını, Wi-Fi internet bağlantısı, direkt hatlı telefon, merkezi klima kasa, laminant parke zemin, banyo/wc, makyaj aynası ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Bir Single ve bir French yatak, oturma grubu. Kara ve Orman manzaralı.

ANA RESTAURANT

300 kişi iç mekan, 400 kişi dış mekan kapasiteli. Kahvaltıda, öğle ve akşam yemeklerinde 2 değişik tema geceli mutfaklardan farklı lezzetler açık büfede sunulur, içecekler masaya servis edilir. Çocuklara özel açık büfe ve bebekler için “Kids Corner” mevcuttur.

ANADOLU

40 kişi kapasiteli. ANADOLU’nun eşsiz ve birbirinden güzel damak tatlarını sizlerin beğenisine sunuyor.

AKDENİZ

40 kişi kapasiteli mekan. Akdeniz mutfağından esintiler.

ÇİN

30 kişi kapasiteli mekan. Zengin Çin mutfağından uygulamalar sunulmaktadır.

BALIK

40 kişi kapasiteli mekan. Leziz meze seçenekleriyle başlayan ziyafet Akdeniz balıkları ve deniz ürünlerinden seçmelerle devam ediyor.

PASTANE

Yaş pasta, Kek ve Tatlı, Tuzlu Kuru pastalar, Dondurma ve sıcak içecek seçenekleri 09:00 – 24:00 arasında çay kahve keyfi yapmak isteyenler için.

MİNİ RESTAURANT

Küçük misafirlerimize sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetlerimizden sadece biri onlara özel mekanda onlara özel açık büfe. Çocuklarımız bizim için değerli ve özel boyutlarda hazırlanmış büfeden ne yemek istediklerine kendileri karar veriyorlar.

POOL BAR

Havuz sefanızda alkollü-alkolsüz içecekler yanı başınızda. 09:00 – 00:00 saatleri arasında hizmet verilmektedir.

LOBBY BAR

Lobi barımızda yerli-yabancı alkollü ve alkolsüz içecek seçeneklerimiz, özel kokteyller ile 24 saat hizmet verilmektedir.

NOVA BAR

Yerli-yabancı alkollü ve alkolsüz içeceklerin yanı sıra ücretli özel içki seçenekleri ile..

AMPHI BAR

Alkollü, alkolsüz ve sıcak içecekler sunulmaktadır. 21:30- 23:00 saatleri arasında hizmet verilmektedir.

DISCO BAR

Alkollü ve alkolsüz içecekleriyle 23:00 – 01:00 saatleri arasında müziğin ve dansın keyfine varacağınız bir mekan.

Aquapark

Her yaş grubuna özel dizayn edilen, eğlenceli ve güvenli su parkları, birbirinden heyecanlı kaydırakları ve su oyuncakları ile öne çıkan Innvista Hotel Belek, hem sizlere hem de küçük misafirlerine tatilin en eğlenceli halini vadediyor!

Aktivite

Ücretsiz Aktiviteler  
• Tenis Kortu (Tartan Zemin)  • Voleybol ve Basketbol Oyun Alanı (Tartan Zemin) • Masa Tenisi • Plaj Voleybolu • Dart • Wellness (Stretching, Aerobik, Su Jimnastiği) • Su Topu • Boccia • Oyun Kartları • Parti ve Şovlar (Havuz partileri, Amfi tiyatro şovları)

Ücretli Aktiviteler 
• Tenis Kortları Işıklandırmaları • Tenis Ekipmanları Depozitolu • Su Sporları

Daha fazla bilgi ve iletişim için:

Telefon: + 90 242 725 60 19

Facebook: www.facebook.com/pages/Innvista-Hotel-Belek/179463406186830

Instagram: www.instagram.com/innvistahotelsbelek/

Web Sitesi: www.innvistahotel.com/tr/innvista-belek

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.