TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AMARA LUXURY RESORT & VİLLAS

Antalya Kemer'de 5 yıldızlı her şey dahil resort hotel.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2023 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 10:46
Kaynak: İHA
AMARA LUXURY RESORT & VİLLAS

Amara Luxury Resort, Akdeniz’in mavisini ultra lüks her şey dahil konseptiyle sizlerle buluşturuyor! 140.000 m2 alana inşaa edilmiş Amara Luxury Resort, Antalya Kemer bölgesinde ziyaretçilerine eşsiz mimarisinin kapılarını açıyor. Ziyaretçilere özel hazırlanmış farklı dünya mutfakları, oda ve villa konaklama seçenekleri, denizle birleşen özel kumsalı ve havuzlarıyla sizi bekliyor!

Amara Luxury, farklı tipteki havuzları, kum ve çakıl karışımı özel plajı, farklı dünya mutfağı seçenekleri ve bitmek bilmeyen spor ve eğlence aktiviteleri ile her yaştan misafire unutulmaz bir tatil yaşatma vaadinde bulunuyor. Bu sizin dünyanız..

Superior Oda 

Superior odalar 42m² olup çift kişilik yatak, koltuk takımı ve özel dizayn küvetli banyodan oluşmaktadır. Odalarda bulunan balkon ile bahçe manzaralı Superior odada doğanın, deniz manzaralı Superior odada denizin tadını çıkarın!

Geniş Oda 

Kalabalık misafirler için dizayn edilmiş geniş odalar, 65m² genişliğinde ferah tasarıma sahiptir. Odalar, çift kişilik yatak, koltuk takımı ve özel dizayn küvetli banyodan oluşmaktadır. Terasınızın esintisinde yeşilin ve doğanın eşsizliğini izleyin!

Aile Odası 

Siz ve aileniz için tasarlanmış aile odaları, 82m² genişliğe sahiptir. 2 farklı yatak odası bulunmaktadır. Yatak odalarının birinde tek diğerinde çift kişilik yatak bulunmaktadır. Aile odasında bulunan küvetli banyo ile kendinizi şımartabilirsiniz! Üstelik tüm aile odalarında bulunan balkon ile doğanın tadını çıkartabilirsiniz.

Junior Penthouse 

Junior Penthouse tasarlanırken 122m² ekstra genişlikle rahat ve konfor ön planda bulunduruldu. Penthouse, geniş oturma odası, konforlu yatak odası, jakuziye sahip banyo ve mutfaktan oluşmaktadır. Otelde ev konforunun rahatlığını hissedin!

Penthouse 

Amara Luxury ana binasında bulunan Penthouse odaları tam 122 m2 alana sahip ve yüksekten muazzam bir doğa ve deniz manzarasına bakmanızı sağlıyor. 2 farklı yatak odası, 1 oturma odası ve 2 banyodan oluşuyor. Cam ile çevrili alanda bulunan jakuziler ile manzaraya karşı harika bir keyif yapabilirsiniz!

Executive Suite 

Executive Suit, 105m² genişlikte konfor için dizayn edildi. Suit’ler, 2 yatak odası, geniş oturma odası, jakuziye sahip 2 banyo ve mutfaktan oluşmaktadır Akdeniz manzaralı balkon ve geniş odalarımızla suit keyfini doyasıya yaşayın!

Deneyim & Olanaklar

Mavinin Sonsuzluğu

Eşsiz Akdeniz manzarası perdenin ardından günü ve misafirleri selamlıyor. Denizle gökyüzünün birleştiği görüntünün keyfini çıkarın!

Ultra Lüks Tatil Deneyimi

Amara Luxury’de her ayrıntı, ultra lüks her şey dahil konseptiyle tatil esnasında özel ve değerli hissetmeniz için incelikle tasarlandı!

Farklı Dünya Mutfakları

Dünyanın farklı mutfaklarını, seçkin şeflerin elinden Amara Luxury’de deneyimleyin! İtalyan mutfağının lezzetli yemeklerinden Akdeniz’in taptaze deniz mahsüllerine farklı mutfaklar Amara’da!

Masalsı Villa Deneyimi

Sessizliği ve huzuru ön planda tutarak lüksü ve konforu bir arada sunuyorlar! Özel dizayn edilmiş villalarımızda masalsı tatil deneyimi sizleri bekliyor.

Junior Villa 

Junior Villa, otel içerisinde 110m² ayrı binalar olarak tasarlandı. Junior Villa, 2 yatak odası, geniş oturma odası, jakuziye sahip 2 banyo ve mutfaktan oluşmaktadır. Doğayla içi çe terasın ve havuzun keyfini çıkarın!

Monte Carlo Villa 

Monte Carlo Villa’nın , 220m² genişliğiyle ferah bir villa deneyimini hissedin. 3 büyük yatak odası, geniş oturma odası, jakuziye sahip 3 banyo ve mutfaktan oluşmaktadır. Villanın yanında ekstra tasarlanmış bir hizmetli odası mevcuttur. Doğayla iç içe terasın ve havuzun keyfini çıkarın, tatilde evinizde gibi hissedin!

Bali Villa 

Toplamda 220 m2 alana sahip Bali Villalarda konforun ve mahremiyetin keyfini sürün ! Tamamen size ait ve etrafı kapalı özel havuzunuz ve bahçenizde sevdikleriniz ile vakit geçirebilirsiniz. Bali Villalar 3 yatak odası, 1 oturma odası, mutfak ve biri jakuzili olmak üzere 3 banyo içermektedir. Villanın yanında ekstra tasarlanmış bir hizmetli odası mevcuttur.

Ana Restaurant

Günün tüm öğünlerinin tadını çıkarmanız için dünya mutfağını ayağınıza getiriyorlar !  

5 farklı dekor ve konseptte oturma bölümünden oluşan ana restaurant kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinde açık büfe olarak hizmet veriyor. 

Zengin çeşitli kahvaltı büfesi ve taze sıkılmış portakal suyu ile güne en iyi şekilde başlayabilir, öğle ve akşam yemeklerinde özenle seçilmiş ve yüksek kaliteli yemekler ile ziyafet çekebilirsiniz.  

Bella Gusta

Deneyimli şefler tarafından hazırlanmış İtalyan lezzetleri uyum içinde tabağınıza geliyor.

Pescatore

Deniz ürünleri Akdeniz’de yenir! 

Açık havada, yeşillikler içinde deniz ürünleri ve yanında vazgeçilmez mezeler… Taze deniz mahsüllerimiz özel tariflerimiz ve farklı sunumlarımız ile tabağınıza geliyor ve size gerçek bir Akdeniz akşamı yaşatıyor!

Daha fazla bilgi ve iletişim için:

Telefon: +90 242 524 55 00

Facebook: www.facebook.com/amaraluxuryresort

Instagram: www.instagram.com/amaraluxuryresort/

Web Sitesi: https://luxury.amaraworldhotels.com

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.