TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOURİSM JOURNAL, BİRİNCİ YAŞINI YAZA MERHABA PARTİSİYLE KUTLUYOR

Türkiye’de turizm destinasyonlarının tanıtımı ile seyahat ve konaklama sektörünün gelişimiyle ilgili en güncel haberleri 10 dilde yayımlayan www.tourismjournal.com.tr birinci yaşını kutluyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
TOURİSM JOURNAL, BİRİNCİ YAŞINI YAZA MERHABA PARTİSİYLE KUTLUYOR

Tarihi ve doğal güzellikleri, farklı kültürleri, lezzetli mutfağı ve misafirperver halkıyla turizm açısından olağanüstü potansiyele sahip Türkiye’nin eşsiz değerlerini tanıtan zengin içerikli haberleri, röportajlar ve yorumlarla zenginleştiren Tourism Journal haber sitesi, birinci kuruluş yıldönümünü yaza merhaba partisiyle kutlayacak.

27 Nisan cumartesi günü Antalya Aquarium Teras’ta gerçekleştirilecek görkemli kutlamada, turizm sektörünün tüm dinamikleri ve paydaşları bir araya gelecek. International Hospitality Company çatısı altında turizm sektöründe yapay zekâ teknolojileriyle öne çıkan FuturoLog ve Like Magic markalarının ana sponsorluğundaki dev organizasyonda, Turizmde Yapay Zekâ Basın Buluşması etkinliği de eş zamanlı düzenlenecek.

Tourism Journal Genel Yayın Yönetmeni Aşkın Koç, dünyanın önde genel turizm destinasyonlarından olan Antalya’da merkezi bulunan haber sitesinin geride kalan bir yıllık süreçte Türkiye’nin tanıtımında önemli rol oynadığını, günlük ve anlık içerikler üreterek Anadolu’nun güzelliklerini ve turizm değerlerini tüm dünyaya en çarpıcı şekilde yansıttığını belirtti.

Tourism Journal haber sitesinin birinci yaş kutlaması için çok özenli hazırlıklar yaptıklarını vurgulayan Aşkın Koç, “Tourism Journal Yaza Merhaba Partimizde, turizm yatırımcıları, turizm profesyonelleri, ulusal ve yerel basın temsilcileri, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşacağız. Yaklaşık 1.200 kişiyi davet ettiğimiz bu etkinliğimiz ile ülkemiz turizminin gelişmesinde anlamlı bir katkıda bulunacağımız için büyük heyecan yaşıyoruz. Bu kutlama organizasyonumuzda bizlere sponsorluk desteği veren markalara çok teşekkür ederim. Tourism Journal Yaza Merhaba Partimize, Antalya’daki tüm turizm camiasını bekliyoruz.” dedi.

Tourism Journal Genel Yayın Yönetmeni Aşkın Koç, 27 Nisan 2024 Cumartesi günü Antalya Aquarium Teras’ta saat 18.00’de başlayacak Tourism Journal 1. Yaş Günü Yaza Merhaba Partisi’nde zengin ikramlarda bulunacaklarını,  Grup Sound of the Soul & Perkusyon Show ile Necati ve Saykolar’ın sahne alacağını, kutlamanın after party ile devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.