TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozdoğan’da üreticilere turşuluk fide dağıtıldı

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde ihracata yönelik gerçekleştirilen proje çerçevesinde üreticilere 17 bin 500 adet turşuluk fide dağıtıldı

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2024 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2024 11:25
Kaynak: İHA
Bozdoğan’da üreticilere turşuluk fide dağıtıldı

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde ihracata yönelik gerçekleştirilen proje çerçevesinde üreticilere 17 bin 500 adet turşuluk fide dağıtıldı.

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde çiftçilere yönelik geliştirilen projeler hayata geçirilmeye devam ediyor. Bu çerçevede ihracat ürünlerinin artırılması ve tarım arazilerin kullanımının etkinleştirilmesi hedefiyle hayata geçirilen proje ile Bozdoğanlı üreticilere turşuluk fide dağıtımı yapıldı. İhracata yönelik hazırlanan 17 bin 500 adet turşuluk biber fidesi düzenlenen törenlere üreticilere teslim edildi.

Konu ile ilgili Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Bozdoğan’da üreticilere Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) projesi kapsamında ihracata yönelik 17 bin 500 adet turşuluk biber fidesi dağıtımı yapıldı. Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe’nin de bulunduğu dağıtım törenine İl Müdür Yardımcımız Ali Rüstem Şanlı, Bitkisel Üretim Şube Müdürümüz Ömer Çiçek, Bozdoğan İlçe Müdürümüz Soner Altun, İlçe teknik personelimiz ve üreticilerimiz katıldı” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.